De voordelen van een tafelzeil

Een tafelzeil is een item die eigenlijk iedereen wel in huis zou moeten hebben. Het is een onmisbaar artikel. Bij iedereen wordt er thuis aan tafel wel eens geknoeid. Een ongelukje zit in een klein hoekje en een glas drinken is zo omgestoten. Tijdens het opscheppen van het eten belandt er ook regelmatig wat naast het bord. Niet zo prettig als je prachtige eiken tafelblad meteen een rode saus vlek bevat of je mooie hoogglans witte tafel vlekken van kerriesaus. Voorkom dat met een tafelzeil op tafel.

Tafelzeil ter bescherming
Het zeil leg je op je tafel en daarop zet je de borden, glazen et cetera. Wordt er geknoeid met eten of drinken? Geen stress! Het zeil houdt het drinken of eten tegen en voorkomt dat het in je tafelblad trekt. Vaak veeg je de vlekken vervolgens eenvoudig uit het zeil. Bij vlekken van hardnekkige kleurstoffen lukt het soms niet om dit geheel uit het zeil te krijgen, maar het trekt in ieder geval niet in je mooie tafelblad! En daarbij, een tafel zeil van een paar tientjes kun je nog eens vervangen, een tafelblad van honderden euro’s vervang je niet zomaar.

Tafelbekleding ter decoratie
Naast dat het zeil als bescherming dient, is het uiteraard ook een stukje decoratie wat je in huis haalt. Tafelzeil is tegenwoordig namelijk met hele leuke prints verkrijgbaar. Van bloemen en stippen tot de meest uitgebreide jungle prints en strakke geometrische prints. Ook populaire printjes zoals marmer en betonlook zeilen zijn verkrijgbaar. Je vindt dan ook vast en zeker wel een tafelzeil wat bij de rest van jouw interieur past en welke print jij mooi vindt!

Ook je tafel buiten kun je van een tafelkleed voorzien. Of het nou een PVC kleedje is of een stoffen kleed, het is ter decoratie altijd leuk om een gezellig kleedje op tafel te leggen. Zeker in de zomerse maanden van het jaar, wanneer je graag buiten zit, is het prettig om je tuintafel aan te kleden met een leuk kleedje er op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *