Een leuk persoonlijk cadeau geven? Zo doe je dat!

Je herkent het vast wel. Je vader, moeder, oma, oom, vriend of iemand anders in jouw omgeving is binnenkort jarig, maar je kan maar geen leuk cadeau voor ze bedenken. Al die praktische spullen die de jarige op zijn of haar verlanglijstje heeft gezet, laten niet zien wat ze voor je betekenen. Dus daar wil je je ook liever niet aan wagen. Maar wat wordt het dan?

Een persoonlijk cadeau

Persoonlijke cadeaus zijn leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen! Het perfecte persoonlijke cadeau heeft emotionele waarde voor zowel jou als degene die het cadeau krijgt. Hoe krijgt het die emotionele waarden? Bijvoorbeeld door het te laten bedrukken met een foto van een moment dat erg belangrijk voor jullie was of van toen je het zo leuk had op vakantie samen! Beelden zeggen namelijk meer dan duizend woorden, ook bij het geven van cadeaus aan de belangrijke mensen in je leven.

Aan de slag

Hoe pak je dit aan? Maak het jezelf in ieder geval niet te moeilijk. Zoek rustig tussen je oude fotoboeken of scroll eens door de galerij op je telefoon tot je de perfecte foto van jullie samen gevonden hebt. Gevonden? Dan kun je bij Drukvriend terecht om jullie plaatje te laten drukken op bijvoorbeeld aluminium of een kussentje. Drinken jij en je vader graag een biertje samen? Bestel dan een bierpakket met jullie eigen etiket! De mogelijkheden zijn groot, zo is er voor iedereen wel iets leuks waar jij jullie moment op kwijt kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *