Een refurbished iPhone 11 vs iPhone XR – beide goed voor het milieu maar welke is beter?

We zitten ondertussen in 2021 en de iPhone 13 is al aangekondigd. Zo vonden er prijsdalingen plaats bij de iPhone XR en iPhone 11 waardoor het zeer aantrekkelijke iPhones zijn geworden. Maar wat zijn de verschillen? En wat kan je verwachten als je een iPhone XR of iPhone 11 koopt in 2021? Wij vertellen je hier graag meer over!

Enkele camera vs dubbele camera

Als we het hebben over iPhone dan denken mensen gelijk aan de uitstekende camera die dit merk te bieden heeft. De iPhone XR heeft een enkele camera, maar onderschat dit vooral niet. De enkele camera van de iPhone XR is even sterk als de dubbele camera van de iPhone XS. Met Smart HDR, TrueDepth technologie en nog veel meer kun je geweldige foto’s en selfies maken met de iPhone XR.

De iPhone 11 heeft op cameragebied wel flinke verbeteringen gemaakt ten opzichte van de XR. De iPhone 11 heeft wel twee camera’s aan de achterkant waardoor je ultragroothoekfoto’s kunt maken. Dit is vooral handig als je grote groepen mensen wilt fotograferen of andere grote objecten zoals een kantoorgebouw of een groot stuk bos. Bij de iPhone 11 kun je ook in het donker geweldige foto’s maken door de nieuwe Nachtmodus. Ben je dus opzoek naar de iPhone met de beste camera? Dan is het kopen van een iPhone 11 de beste keuze.

Betrouwbare maar ook unieke kleuren

Naast de camera staat Apple ook heel erg bekend voor de vrolijke kleuren waarin zij hun iPhones uitbrengen. Zo kun je de iPhone XR krijgen in de kleuren Zwart, Wit, Rood, Geel, Blauw en Koraal. De iPhone 11 heeft de standaard kleuren van Zwart, Wit en Goud, maar heeft als verschil dat je deze iPhone ook in Groen en Paars kunt krijgen.

Geluid alsof je in de bioscoop bent

Ook het geluid wat de iPhones kunnen produceren is zeer belangrijk. De iPhone 11 komt hier weer net iets beter uit de test. De iPhone 11 ondersteunt een techniek die ruimtelijke audio heet, hiermee wordt een surround-sound effect gecreëerd waardoor het net lijkt of het geluid vanuit alle hoeken komt. Hierbij wordt ook Dolby Atmos-geluid ondersteund waardoor je bijna het gevoel van een bioscoop kunt nabootsen met je iPhone 11.

Een iPhone koop je voordelig als refurbished

Er zijn uiteraard ook nog punten zoals de waterdichtheid en de batterijduur, maar deze verschillen te weinig. De iPhone 11 kan 30 minuten op 2 meter, terwijl de iPhone XR maar tot 1 meter kan en de iPhone 11 gaat 1 uur langer mee dan de XR. Uiteraard verbeteringen, maar niet zo groot als bijvoorbeeld de camera of het geluid.

De iPhone 11 is dus de betere versie van de iPhone XR. Als je het budget hebt dan zul je absoluut geen spijt hebben om deze iPhone in huis te halen. Maar wist je dat er ook andere mogelijkheden zijn in het kopen van een iPhone? In Nederland wordt het steeds populairder om een refurbished iPhone te kopen. Een refurbished iPhone bij refurbished.be is super scherp geprijsd, gecontroleerd door experts  en daar krijg je ook nog eens 3 jaar garantie bij! Zo heb je een iPhone 11 al voor € 498 en als dat geen koopje is dan weten wij het ook niet meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *