Het coronavirus te pakken of gewoon een griepje?

Het coronavirus, er is al heel wat over geschreven en over gepraat. Doordat de symptomen van het coronavirus erg algemeen zijn, is het lastig om te bepalen of je besmet bent met corona. In deze vertellen je welke symptomen er zijn en hoe je erachter kunt komen of je besmet bent met het coronavirus. 

Hoe zien de symptomen van het coronavirus eruit? 

Hoe weet je nu of je besmet bent met het coronavirus. Wil je het zeker weten? Voer dan een coronatest uit. Op zoek naar een pcr test met certificaat? Deze is verkrijgbaar bij How Are You Diagnostics. Afijn, terug naar de symptomen van het coronavirus. 

Waar heb je in de meeste gevallen last van bij het coronavirus? 

Denk je het coronavirus te hebben? Dan ervaar je in veel gevallen koorts, een droge hoest en verkoudheid. Dit zijn erg algemene symptomen. Elk jaar heb je wel eens last van een verkoudheid bijvoorbeeld. Daarom raden we je aan om een corona test te laten doen. Je weet het dan zeker! 

Wat komt minder vaak voor bij het coronavirus? 

Heb je last van pijn in het lichaam, diarree, hoofdpijn of een aangetast smaak- of reukvermogen? Ook dan heb je de kans om besmet te zijn met het coronavirus. 

De meest ernstige symptomen 

Sommige mensen – die besmet zijn met het coronavirus – hebben last van ademhalingsproblemen of kortademigheid. Sommige mensen ervaren pijn of druk in de borst of hebben last van een aangepast spraak- of bewegingsvermogen. Zijn deze symptomen bij jou ook van toepassing? We raden je aan om direct een arts te raadplegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *