Kom de winter door met deze leuke cadeautips

Brrr, het is weer winter! Gelukkig zijn de wintermaanden naast dat ze heel koud zijn, ook vaak erg gezellig. Er bestaan verschillende dingen die deze periode zelfs nóg gezelliger kunnen maken. Is je vriend, vriendin, kennis of familielid bijna jarig, of denk je eraan om iemand gewoon zomaar een winters cadeautje te geven? Je vindt hieronder een aantal tips. 

Zachte sloffen

Zachte sloffen mogen natuurlijk niet ontbreken in de winter. Wanneer je voeten koud zijn, is de rest van je lichaam dat al gauw ook. Er zijn ontzettend veel verschillende pantoffels te krijgen. Wat dacht je van beren sloffen, of alpaca sloffen? 

Een lekker knus dekentje

Wat is er nu fijner dan ‘s avonds lekker languit op de bank liggen, inclusief warm dekentje? Naast de standaard dekentjes die te krijgen zijn, bestaan er ook dekentjes die je ‘aan kunt trekken’, net als een warme trui. Zo zorg je ervoor dat je gehele lichaam bedekt is en zul je het niet zo snel meer koud hebben wanneer je televisie aan het kijken bent op de bank. 

Een bedrukte mok

Een functioneel, winters cadeautje dat ook nog eens goed te personaliseren is, is een bedrukte mok. Er zijn veel verschillende websites beschikbaar voor mokken bedrukken. Bedruk bijvoorbeeld een mok met de naam van de ontvanger erop, of kies een mooie foto uit die je op de mok wilt laten drukken.

Een warme muts

Veel mensen gaan in de winter de deur niet uit zonder een warme muts. Naast dat er veel verschillende soorten mutsen te krijgen zijn, zou je er ook voor kunnen kiezen om er zelf eentje te maken. Wat dacht je van mutsen borduren? Zo komt de muts er precies uit te zien zoals jij dat wilt. Bovendien zijn de opties op die manier oneindig, kies zelf één of meerdere kleuren en ga aan de slag! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *