Snel en gezond afvallen met Weight Watchers

Iedereen kent het wel, elk jaar komt er een paar kilo bij. Omdat je steeds minder tijd hebt om te sporten en na het werk ontspant met een wijntje en wat lekkers. Mijn kleding ging steeds strakker zitten en paste op een gegeven moment niet meer. Toen besloot ik te gaan afvallen, op eigen houtje. Dat is knap lastig! En eerlijk gezegd lukte me dat zelf ook niet. Een vriendin wees me toen op de mogelijkheid om onder begeleiding af te vallen bij Weight Watchers. Toen lukte het afvallen wel! Als je ook op zoek bent naar een manier om snel en gezond af te vallen, kan ik deze begeleiding alleen maar aanraden. Meer informatie over Weight Watchers vind je via weightwatchers.com/be/nl.

Hoe werkt afvallen met Weight Watchers?

Weight Watchers, ook wel WW genoemd, werkt met een handig puntensysteem. Je hoeft geen calorieën te tellen en je hoeft ook niets te laten staan, maar je krijgt elke dag een aantal punten dat je op kunt gebruiken. Producten met weinig calorieën bevatten minder punten, waardoor je daar dus meer van kunt eten. Het is de bedoeling dat je niet over het aantal punten per dag gaat. Zolang je dat volhoudt, val je af. En je krijgt wekelijks een aantal extra punten zodat je ook in het weekend een keer kunt genieten van een handje chips of een glas wijn. Op die manier houd je het afvallen langere tijd vol en blijft het gezond. De meeste mensen beginnen met een heel strak regime en houden dat maar een paar dagen vol. Door gestaag af te vallen bereik je uiteindelijk je streefgewicht.

Begeleiding

Het puntensysteem is niet het enige wat afvallen met Weight Watchers zo succesvol maakt. Je krijgt er ook persoonlijke begeleiding van iemand die weet hoe het is om met je gewicht te worstelen. En je kunt je ervaringen delen met anderen. Bovendien wordt jouw programma compleet op jouw leven afgestemd, krijg je lekkere recepten en kun je gebruik maken van trainingsschema’s als je tijdens het afvallen wilt sporten. Dat ben ik op een gegeven moment wel gaan doen. Ik raakte niet alleen de kilo’s kwijt, maar kon door lekker bewegen ook beter ontspannen en slapen. Daardoor had ik ook minder zin in vette en zoete dingen. Ik voel me sterker en blijf op gewicht. Er is geen enkele reden waarom jij dat niet ook zou kunnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *