Tijd om je vader in het zonnetje te zetten

Komende zaterdag is het officieel de langste dag van het jaar. De dag dat de astronomische zomer officieel van start gaat en de temperaturen weer flink zullen stijgen. Vorig jaar hebben België en Nederland een tropische zomer periode meegemaakt. Ook dit jaar ziet het er naar uit dat beide buurlanden zich kunnen opmaken voor de gevolgen van de klimaat verandering. Hoge temperaturen maar ook nieuwe weersverschijningen en insectenplagen zullen het land aandoen.

Met de zomer komt ook Vaderdag

Waar in België vorige week al Vaderdag werd gevierd brengt de zomer in Nederland traditioneel ook Vaderdag met zich mee. De derde zondag van juni zal ook dit jaar weer in het teken staan van het in het zonnetje zetten van de Vaders van Nederland. Letterlijk en figuurlijk want er wordt heerlijk zomerweer verwacht.

Weet jij al wat je aan je vader gaat schenken?

Het blijft elk jaar weer een lastig verhaal. Je wilt je vader graag verrassen maar de man heeft alles al. Mijn vader, een voetbal liefhebber, mag dit jaar in zijn handjes knijpen. Hij mag met een door mij zelf ontworpen shirt van zijn favoriete voetbal club naar een voetbalwedstrijd naar eigen keuze. Een shirt ontwerpen is in deze tijd waarin webshops en digitalisering erg in zijn een makkie geworden. Is jouw vader geen sportliefhebber maar lijkt het je wel leuk om een belevenis te geven? Denk er dan eens aan om met hem uit eten te gaan. Via de restaurant cadeaukaart kom je op verschillende leuke plekken waar jij en je vader nog nooit zijn geweest. Tot slot kun je, wanneer je liever iets gaat doen dan dat je een tastbaar cadeau geeft, naar een pretpark. Haal die ouwe man eens uit zijn comfortzone en ga met zijn tweeën kostbare herinneringen maken. Veel plezier!