Werkkleding dat bij je past!

26 februari 2021

“Wat onhandig zeg dat mijn werkbroek geen ruimte voor kniestukken heeft. En ik zou een stuk beter mijn werk kunnen doen, als mijn werkjas niet zo zwaar zou zijn. Maar mijn jas moet wel warm genoeg blijven. Weet jij waar ik een geschikt thermoshirtje kan kopen dat wel tegen een stootje kan?

Dit soort vragen krijgt een werkkleding specialist op bijna dagelijkse basis te horen van haar klanten. Elk jaargetijde kent voor harde werkers zijn eigen uitdaging. Bijvoorbeeld een glazenwasser die in de winter toch zijn brood moet verdienen in soms ijskoude temperaturen. Dan komt een thermoshirtje of het juiste paar werkhandschoenen wel van pas.

Een merk dat zeer bekend is binnen de werkkleding branche, is het merk Crosshatch. Crosshatch werkbroeken hebben een hoge kwaliteit en worden geproduceerd op een maatschappelijk verantwoorde manier. Veel verschillende beroepen profiteren van Crosshatch werkbroeken, zoals een stoffeerder en veel beroepen in de logistieke branche. Ook als een drager opzoek is naar een accessoire, zoals een spijkerzak of kniebeschermer, dan biedt Crosshatch een uitkomst. Het totale assortiment van Crosshatch bestaat uit zo’n 50 artikelen.

Met name in de herst-, winter- en lentemaanden, kan een drager opzoek zijn naar een extra laagje onder de kleding. Meestal wordt er dan gekozen voor een thermoshirtje, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Een merk dat zich heeft gespecialiseerd in thermokleding, is het merk Odin. Het assortiment Odin Thermokleding bestaat uit o.a. bodywear, thermowear en outerwear. Denk bijvoorbeeld aan een thermoshirtjes voor heren en dames, balaclava, handschoenen, lange onderkleding, onderbroeken etc. Allemaal van de hoogste kwaliteit en goed bestand tegen slijtage door zware werkzaamheden en de wasmachine/droger.

Om dit soort specialistische werkkleding aan te schaffen, is het handig om eerst te passen in een fysieke winkel. Want de maten kunnen vaak net even anders vallen dan je gewend bent. En het is altijd aan te raden om van tevoren het materiaal te ervaren. Bovendien kan een specialist je altijd voorzien van een passend advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *